Termeni și condiții pentru blogul https://pareri-impresii.ro

Ultima actualizare: septembrie 2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții (“Termeni și condiții”) înainte de a utiliza blogul https://pareri-impresii.ro (“Site-ul nostru”). Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 1. Informații generale

a. Site-ul nostru, https://pareri-impresii.ro, are scopul de a oferi review-uri, studii reale și alte informații despre medicamente și suplimente alimentare. Cu toate acestea, informațiile prezentate pe acest site nu trebuie considerate sfaturi medicale și nu înlocuiesc consultul cu un profesionist medical calificat.

b. Toate informațiile și conținutul prezentate pe acest site sunt furnizate în scopuri generale și nu reprezintă sfaturi medicale, diagnostice sau tratamente specifice. Vă recomandăm să consultați întotdeauna un medic sau un specialist înainte de a lua orice decizie legată de sănătatea dumneavoastră.

 1. Accesul și utilizarea site-ului

a. Accesul și utilizarea acestui site sunt permise în conformitate cu acești Termeni și condiții și cu legislația aplicabilă. Utilizarea acestui site este de responsabilitatea dumneavoastră exclusivă.

b. Vă angajați să utilizați acest site numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și condiții. Nu veți utiliza acest site într-un mod care să încalce drepturile altor persoane sau să cauzeze daune sau perturbări în funcționarea site-ului.

c. Nu veți furniza informații false, inexacte sau frauduloase în timpul utilizării acestui site. Veți respecta toate legile și reglementările aplicabile în timpul utilizării acestui site.

 1. Proprietatea intelectuală

a. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezentate pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini și design, aparțin https://pareri-impresii.ro sau sunt utilizate cu permisiunea deținătorilor de drept.

b. Este strict interzisă copierea, distribuirea, reproducerea, modificarea, afișarea publică sau utilizarea comercială a oricărui conținut sau material prezent pe acest site fără permisiunea scrisă prealabilă a https://pareri-impresii.ro.

 1. Limitarea răspunderii

a. Utilizarea acestui site se face pe riscul dumneavoastră exclusiv. https://pareri-impresii.ro nu garantează și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea, exhaustivitatea sau utilitatea informațiilor prezentate pe acest site. Orice acțiune întreprinsă în baza informațiilor furnizate pe acest site se face pe propriul dumneavoastră risc.

b. https://pareri-impresii.ro nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele daune sau prejudicii rezultate din utilizarea acestui site sau din imposibilitatea de a utiliza acest site.

c. Site-ul nostru poate conține legături către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de https://pareri-impresii.ro. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile altor site-uri web.

 1. Modificări ale Termenilor și condițiilor

https://pareri-impresii.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Orice modificări ale Termenilor și condițiilor vor intra în vigoare imediat după publicarea pe acest site. Prin continuarea utilizării acestui site după efectuarea modificărilor, sunteți de acord să fiți obligat de noile Termeni și condiții.

6.  Utilizarea mărcilor comerciale

Site-ul nostru permite editorilor să posteze review-uri și analize ale produselor și serviciilor inregistrate ca trademark in cadrul OSIM sau EUWIPO.  În acest context, editorii pot folosi numele mărcilor comerciale pentru a identifica produsele și serviciile care sunt revizuite sau analizate.

Conform Regulamentului (UE) 2017/1001 privind marca Uniunii Europene (EUTM), titularul unei mărci UE nu are dreptul să interzică utilizarea mărcii pentru produse care au fost introduse pe piața Uniunii Europene sub această marcă de către titularul mărcii sau cu acordul său. (

 1. An EU trade mark shall not entitle the proprietor to prohibit its use in relation to goods which have been put on the market in the European Economic Area under that trade mark by the proprietor or with his consent.
 2. Paragraph 1 shall not apply where there exist legitimate reasons for the proprietor to oppose further commercialisation of the goods, especially where the condition of the goods is changed or impaired after they have been put on the market.

)

Acest lucru înseamnă că editorii site-ului nostru pot folosi numele mărcilor comerciale fără a cere acordul titularului mărcii. Cu toate acestea, există câteva excepții de la această regulă. Titularul mărcii poate interzice utilizarea mărcii dacă:

 • Utilizarea mărcii este de natură să creeze confuzie cu privire la originea sau caracteristicile produsului.
 • Utilizarea mărcii este de natură să denigreze marca sau titularul acesteia.
 • Utilizarea mărcii este de natură să prejudicieze reputația mărcii sau a titularului acesteia.
 • Utilizarea mărcii este în legătură cu un produs sau un serviciu care este de o natură sau o calitate inferioară.
 • Utilizarea mărcii este în legătură cu un produs sau un serviciu care este contrafăcut.
 1. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru. (email: salut@pareri-impresii.ro)

Aceștia sunt Termenii și condițiile pentru blogul https://pareri-impresii.ro. Vă recomandăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum protejăm și utilizăm informațiile dumneavoastră personale.